• Home
 •   »  Travel  »  
 • Zoek het hogerop
 • friesland

  Zoek het hogerop

  Uiteraard reizen we allemaal het liefst zo vaak en vooral ver mogelijk. Toch hebben we de afgelopen tijd geleerd dat het ook dichtbij huis ontzettend leuk kan zijn. Thuis is er ook volop vermaak, maar ook tripjes die niet naar de andere kant van de wereld zijn kunnen toch een hele andere kijk op zaken geven.

  Zeker wanneer je dit niet combineert met een stándaard bungalowpark. Wanneer je echt even uit je comfortzone gaat, zul je zien dat je niet alleen in een andere omgeving bent maar dat je deze omgeving ook echt anders ervaart.

  Een verrassend verblijf

  Kies daarom eens niet voor een standaard hotel of huisje maar ga voor een verrassend verblijf. Hier hoef je tegenwoordig niet lang meer naar te zoeken, van een boomhut tot een yurd, alles is tegenwoordig eenvoudig te boeken. Ken je het Wyldepad al? Wij dacht dat dit een beetje een gehypet concept was geworden na hun (té vermakelijke) real life soap. Maar na ons verblijf moeten we eerlijk bekennen dat we om zijn, het is er echt heerlijk.

  Een weekend in een Natuurhuisje Friesland is dan ook echt een aanrader om even helemaal je hoofd leeg te maken. En het fijne is, het kost ook nog eens een keer níet de hoofdprijs. Win-win situatie.

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *