• Home
 •   »  Money  »  
 • Zo haal je alles uit je vakantiegeld
 • Zo haal je alles uit je vakantiegeld

  Zo haal je alles uit je vakantiegeld

  Een dag, weekend of week weg. Voor ons maakt het niet uit, alle drie zijn topfavoriet. Nu is dit niet altijd te combineren met onze bankrekening, vakantiegeld wordt immers niet iedere maand gestort. Maar prijs jezelf gelukkig; Dit is de maand dat velen van ons wél dit jaarlijkse extraatje mogen ontvangen. Hoe je dit duurzaam inzet? Wij verklappen je dé tip!

  Investeer

  Je kunt natuurlijk van je vakantiegeld een luxe all-inclusive reis boeken in het hoogseizoen. Ultiem genieten maar daarna is het geld ook wel op. Je kunt er óók voor kiezen om het geld op een andere manier te besteden die wel tegemoet komt aan het doel ‘vakantie’ maar langer meegaat dan een week. Dit doe je door te investeren in goede kampeerspullen, een prachtige tent of misschien wel een camper.

  Comfortabel kamperen

  De eenmalige aanschafkosten zijn dan wellicht wat hoger, maar het plezier én het voordeel zullen zich in een later stadium dubbel en dwars terugbetalen. Dat kamperen primitief is, dat is tegenwoordig zeker niet meer het geval. Bekijk de collectie tenten online goed en je zult verstelt staan van het comfort en de luxe. Wanneer jij je basis voor kamperen goed op orde hebt, zullen de kosten in de toekomst enorm meevallen. Voor je het weet, kun jij ieder weekend op pad!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *