• Home
 •   »  Money  »  
 • Welke producten wél van een merk kopen?
 • vitaminepillen

  Welke producten wél van een merk kopen?

  Als bespaartip horen wij hem veelvuldig voorbij komen; Zak wat vaker door de knieën in de supermarkt en kies voor producten van het huismerk. Bij veel dingen doen we dit dan ook braaf, maar toch zijn er een aantal zaken waar wij gewoon rechtop voor blijven staan. Welke dat zijn? Dat verklappen we in dit artikel.

  Houd het fris

  Frisdrank, het is niet gezond maar wel érg lekker af en toe. Om dit genietmoment dan ook maximaal uit te buiten gaan wij ook niet voor de namaak varianten. Cola is (bij ons) van Pepsi en 7up van 7up. Als je dan zondigt, doe het dan goed.

  Loop er lekker bij

  Sporten, wij zijn er dol op. Goede sportspullen zijn hierbij dan ook erg belangrijk. Een sportshirt van een huismerk is nog wel mogelijk, schoenen zijn daarentegen een ander verhaal. Wij kiezen hierbij altijd voor hetzelfde merk. Duurder zijn ze wel, maar dit loop je er echt uit. Ga hier niet voor een mindere optie, voor je het weet loop jij naast je schoenen.

  An apple a day

  Natuurlijk moet je iedere dag je vitamines binnenkrijgen, maar soms lukt dat even niet. Daarom is een goede basis leggen qua vitamines ook echt aan te raden. Dagelijks een multivitamines slikken is daarvoor ook slim. Ook hier is het aan te raden om altijd voor kwaliteit te gaan. Lever hier niet op in, want je wilt wel zeker weten dat je alles goed én verantwoord binnenkrijgt.

  Om de prijs enigszins beheersbaar te houden raden wij aan online een bestelling te plaatsen van jou favo vitamine. Vaak zijn deze veel goedkoper dan wanneer je voor de winkel kiest. Wij gebruiken al jaren deze Davitamon aanbieding met grote tevredenheid.

  Share on

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *