• Home
 •   »  Travel  »  
 • Waarom winterzon het beste idee ooit is
 • Waarom winterzon het beste idee ooit is

  Waarom winterzon het beste idee ooit is

  Wij hebben het nooit begrepen, Nederland komt massaal in beweging wanneer de temperaturen in eigen land nét een beetje acceptabel lijken te worden. Van een land met eindelijk een prima klimaat vertrekken we massaal naar de verstikkende hitte in Zuid-Frankrijk of Spanje om twee weekjes te kamperen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere Nederlanders die je tegenkomt en de dubbele tarieven die je in die weken betaalt.

  Daarom geven wij je onze redenen om je vakantiegeld dit jaar in mei lekker even weg te zetten om in het najaar te boeken.

  Vitamine Sea

  Een mens wordt blij van de zon, dat is een feit. Over de hoogte van de temperatuur valt te twisten maar zonder zon kunnen we simpelweg niet leven. Je lichaam heeft sowieso Vitamine C nodig om goed te kunnen functioneren, dit is wetenschappelijk ook gewoon aangetoond.

  In Nederland wordt iedereen aangeraden om in de herfst en winter dit uit een potje te halen, omdat de zon je dit niet voldoende geeft. Simpelweg; Het is te grijs en grauw. Wij raden je zeker aan om deze vitamine te slikken, let daarbij altijd goed op de kwaliteit van het merk.

  Daarnaast raden wij je aan om ook je natuurlijke voorraad te boosten. Een weekje zonlicht in de donkere maanden knapt iedereen zienderogen van op, echt waar. En dat hoeft niet perse 30 graden te zijn, een aangename 18 graden in Zuid-Portugal doet ook al wonderen voor je gezondheid én humeur.

  Door de rust in de rust

  Mocht je de luxe hebben dat je buiten schoolvakanties op vakantie kunt; Doe dit! Vakantie is vaak hard nodig om bij te komen van een drukke tijd. Wanneer je op vakantie bent in het hoogseizoen is het risico groot dat het overal druk is.

  Misschien moet je zelfs wel bezoekjes aan musea en/of pretparken vooraf plannen om zeker te zijn dat je toegang hebt. Houden we niet van op vakantie, zaken plannen. Om echt in de ultieme vakantiemodus te gaan, is het heerlijk om daar los van te raken. En laat dat nou net iets zijn wat op de dalmomenten kan.

  Skip het feest

  Een laatste tip waar wij heel blij van werden de afgelopen jaren maar waar je je niet altijd populair mee maakt; Het skippen van feestdagen! Hier hoef je niet meteen all the way te gaan, maar vertrek bijvoorbeeld op Tweede Kerstdag (Goedkope tickets!) naar de zon. Vier je oud & nieuw zoals jij het wilt, zonder druk van opgedrongen vrienden. We lóve it!

  Kortom, vanaf nu krijgt Blue Monday bij jou een blauwe kleur door een hele andere oorzaak; Een strak blauwe lucht of zee!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *