• Home
 •   »  Food  »  
 • Verbouwen is een feest
 • verbouwen is een feest

  Verbouwen is een feest

  Waar een moestuin iets was voor ingedutte pensionado’s, is dat tegenwoordig wel anders. We zien ze overal verschijnen, van die hippe tuinen waarin eigen groente en fruit wordt verbouwd.

  Inmiddels zijn wij, enigszins aangestoken door de grootgrutter die ze gratis weggaf, ook verslingerd geraakt hieraan. We verbouwen kleine tomaatjes, komkommer en courgette. Super leuk!

  Vitamines en voldoening

  Wat daarnaast ook nog eens heel fijn is aan het verbouwen van je eigen dagelijkse dosis vitamine, is de voldoening die het geeft. Wij vinden het erg rustgevend en nuttig; Het levert uiteindelijk natuurlijk gewoon een gratis product op. Je hebt er natuurlijk in het begin wel even wat spullen voor nodig, maar geen stress; Deze zijn vaak zeer voordelig te vinden.

  Maar het laatste wat je vervolgens wilt, is dat er andere ongenodigde gasten mee vandoor gaan. Houd daar vooraf dan ook zeker rekening mee en investeer in de juiste producten om bijvoorbeeld Fruitmot bestrijden te organiseren. Zo weet jij zeker dat jij degene bent die van je moestuin gaat genieten.

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *