• Home
 •   »  Travel  »  
 • Vakantiegevoel behouden doe je zo
 • vakantiegevoel behouden

  Vakantiegevoel behouden doe je zo

  We kennen het allemaal wel; Een heerlijke vakantie gehad maar daarna ga je weer super snel over tot de orde van de dag. Niks mis mee, maar toch jammer van het relaxte vakantiegevoel wat je had. Om ervoor te zorgen dat het vakantiegevoel niet té snel wegebt zijn er wel een aantal trucjes die we eerder ook eens hebben benoemd. Maar onlangs stuitten wij op iets wat wij een ontzettend goed idee vonden.

  Foto’s buiten ophangen

  Het steeds weer worden herinnerd aan dat heerlijke vakantiegevoel kan natuurlijk door overal foto’s in huis foto’s op te hangen. Maar wist je dat het tegenwoordig ook steeds gewoner wordt om buiten foto’s op te hangen? Uiteraard moet je hier wel kiezen voor een merk en concept wat hier geschikt voor is. Anders is het wachten totdat er één regenbuitje valt en je wanddecoratie is een treurig geheel.

  Permanent gevoel van vakantie

  Die prachtige foto’s van je safari in Zuid-Afrika of die tropische stranden in Thailand geven je een permanent gevoel van vakantie. Kortom, We gaan naar buiten met YFS!
  Met YFS haal je je interieur naar buiten en maak je van je buitenliving jouw favoriete plek. Shop tuincirkels, tuinposters, zitzakken en prachtige kussens voor jouw tuinkamer. Geloof ons, je hoeft niet meer op vakantie om toch die relaxte vibe te krijgen.

  Share on

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *