• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Top tip voor thuiswerken
 • thuiswerken

  Top tip voor thuiswerken

  Overal en altijd kunnen werken, daadwerkelijk een luxe waar we de waarde maar lastig van kunnen inschatten. Maar toch schuilen er ook gevaren en risico’s in. Zo is de kans groot dat je werkhouding nogal te lijden heeft onder het thuiswerken. Want zeg eens eerlijk, die bank lonkt toch wel heel erg om lekker op neer te ploffen en vanaf daar te werken. Wij zullen eerlijk bekennen dat wij dit ook af en toe doen.

  Goede materialen

  Toch onderschatten we het belang van goede materialen zoals een ergonomische stoel en bureau niet. Daarom investeren wij graag in goede spullen, maar nog liever betalen wij hier niet de hoofdprijs voor. Hoe we dit doen? Door online goede en voordelige producten te zoeken. Soms stuitten wij op een plek waarvan we verbaasd zijn wat ze allemaal aanbieden en daarnaast de prijzen waartegen ze dit doen.

  Shopvoorgezondheid.nl – Bewegen heeft bijvoorbeeld allerlei ergonomische aanpassingen die ervoor zorgen dat je fit en vitaal werkt. Een speciaal kussen op je stoel dat ervoor zorgt dat je rug stabiel is? Een dikke aanrader. En het voorkomt weer heel wat fysio bezoekjes, dat is ook wat waard!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *