• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Tante in de tropen
 • tante in de tropen

  Tante in de tropen

  Naast het missen van je oude familieleden komen er natuurlijk ook nieuwe bij. Wij zijn dól op onze neefjes en nichtjes, maar op afstand is het soms lastig om een goede band op te bouwen. Dit is zeker het geval wanneer zij worden geboren terwijl jij aan de andere kant van de wereld zit. Maar een band opbouwen is natuurlijk niet onmogelijk. Daarom een aantal tips hoe wij oom en tante zijn op afstand.

  Het persoonlijke cadeau

  Je kunt natuurlijk voor de standaard lego en pop gaan, maar een persoonlijk cadeau maakt vaak iets meer indruk. Zeker ook bij de ouders waar het gaat om een pasgeborene. Een badjas met eigen naam, een eigen stoel of een klein bedelarmbandje. Allemaal cadeaus die vaak lang bewaard gaan worden en hopelijk ook veelvuldig gebruikt.

  Wat ook een enorme aanrader is, is het Gepersonaliseerd voorleesboek met naam én foto. Een kind voorlezen is natuurlijk altijd goed, en dan ook nog een leuk verhaal over je neefje of nichtje zelf. Bij sommige boekjes kun je zelfs meerdere rollen invulling geven. Dus geef jezelf ook een rol in het verhaal en je maakt jezelf meteen onsterfelijk

  Kinderhoogtepunten

  Waar het bij volwassenen met de verjaardag, huwelijksdag en traditionele feestdagen wel ophoudt, zijn er in het leven van kinderen nogal wat meer hoogtepunten. Het veterdiploma, een tand eruit of wat dacht je van het zwemdiploma. Stuk voor stuk hoogtepunten waarbij het leuk is om even bij stil te staan.

  Op zoek naar een Cadeau voor het zwemdiploma? Online is van alles leuks te bestellen. Hier ben je natuurlijk van afhankelijk als je op afstand zit. Maar tegenwoordig is echt alles online te koop.

  Kortom, haal het kind in jezelf naar boven en zoek naar de leukste kindercadeaus. Denk terug aan je eigen jeugd en haal naar boven waar jouw hart sneller van ging kloppen!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *