• Home
 •   »  Food  »  
 • Stop met sporten voor het perfecte lichaam
 • sporten met motivatie

  Stop met sporten voor het perfecte lichaam

  Anno 2022 hoort sporten toch eigenlijk wel in iedere routine te zitten, althans in ieder geval een vorm van intensieve beweging. Zeker mensen met een kantoorbaan zitten meer dan ooit. De motivatie van veel mensen is echter helaas vaak verkeerd. Ze willen een sixpack, keiharde biceps of ronde billen. Allemaal mooie doelen, maar helaas niet de motivatie die op lange termijn effectief blijkt.

  Andere motivatie

  Wat wel effectief is? Dat is de motivatie om jezelf echt goed te voelen. Wanneer je eenmaal het verschil hebt ervaren tussen een gezonde levensstijl en een medium levensstijl, dan wil je nooit meer anders. Het mooie aan een fitte levensstijl is namelijk dat het je hele leven beïnvloed, niet alleen dat sprintje naar de trein gaan makkelijker.

  Preventieve werking

  Inmiddels is namelijk onomkeerbaar bewezen dat mensen die fit zijn minder kans hebben op mentale ziektes zoals depressies en burn-out. Daarnaast vermindert het echt de kans op ziektes die je vaak op latere leeftijd oploopt zoals Parkinson en diabetes. Het kan soms lastig zijn om te beginnen, een concreet plan inclusief geleidelijke stapjes, is hiervoor de oplossing. Na de eerste keer keiharde spierpijn? Laat dit ook zeker niet de reden zijn om te stoppen.

  Het kan ontzettend helpen om je te verdiepen in speciale sport voeding zoals BCAA Poeder. De mythes hieromtrent zijn groot, maar laat je daar niet door leiden. Alles wat online in normale webshops wordt aangeboden is helemaal veilig en getest. Doe je voordeel met de wetenschap en bereid je vooraf dus voor op de spierpijn die komen gaat!

  Doe het dus niet voor je spiegelbeeld, maar echt voor jezelf. Want een gezond hoofd, is een gezond lijf!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *