• Home
 •   »  Money  »  
 • Reizen en je hypotheek? Zo doe je dat!
 • hypotheek en emigratie

  Reizen en je hypotheek? Zo doe je dat!

  Je hebt het besluit genomen om op reis te gaan, maar je hebt óók een huis met hypotheek. Dan kan het lastig zijn om te besluiten hoe je dit allemaal gaat aanpakken. Geloof ons, dit is helemaal niet lastig. Het kan je zelfs een leuk extra zakcentje opleveren. Maar hoe je dat doet? Dat leggen wij je uit.

  Doe je huiswerk

  Je kunt natuurlijk gewoon vertrekken en je zuurverdiende spaargeld zien verdampen richting de hypotheek. Dit kun je ook anders aanpakken, je kunt namelijk in de huidige huizenmarkt heel voordelig en snel je huis verhuren.

  Er zijn dan wel een aantal zaken heel belangrijk om rekening mee te houden. Laat je je inventaris staan? Verhuur je inclusief of exclusief gas/water/elektra? Voor hoe lang wil je het verhuren? Het is een heel geregel, maar kan uiteindelijk wel een leuke bijdrage aan je reis opleveren.

  Gebruik de expert

  Maar voordat je alleen kijkt naar de kant om extra inkomsten te genereren, is het ook aan te raden om te kijken naar het verlagen van je kosten. Veel hypotheken zijn door de lage rente inmiddels naar beneden toe bij te stellen. Rentemiddeling, oversluiten, overwaarde… Allemaal zaken en termen die hier invloed op hebben.

  Nu hoef je zelf echt geen hypotheekexpert te zijn om hier je voordeel uit te halen. Ieder geval is anders, dat hebben wij zelf wel ervaren. Wij werden bij Hypotheek Visie erg goed geholpen. Snel, eerlijk én voordelig. En daar doen we het tenslotte allemaal voor!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *