• Home
 •   »  Money  »  
 • Plaats- en tijdonafhankelijk werken; Dit heb je nodig!
 • remote werken

  Plaats- en tijdonafhankelijk werken; Dit heb je nodig!

  Voor ons was het een grote droom die we werkelijkheid hebben laten worden; Plaats- én tijdsonafhankelijk werken. Dat je dan altijd met je voetjes in het zand en een cocktail in de hand zit te werken, dat is een illusie! Wij werken minstens veertig uur per week en doen dit veelal vanuit ons eigen kantoor. En ja, dit is soms ook best saai. Maar vooral héél fijn omdat je eigen baas bent. Je kunt zelf besluiten wanneer je weekend hebt en inderdaad; Dat is soms ook pas op de zaterdagmiddag. Maar soms ook op vrijdagochtend.

  Remote werken

  Nog een vooroordeel over remote werken is dat je niks nodig hebt. Dit is zeker niet het geval, er zijn een aantal tools die je nodig hebt. Natuurlijk de nodige hardware zoals een goed werkende laptop en internet. Maar er zijn ook een aantal andere zaken waarvan het super fijn is dat ze goed op orde zijn, een voorbeeld daarvan is een goed boekhoudprogramma maar wat nog belangrijker is? Een goed Office pakket.

  Professionele kosten

  Je kunt natuurlijk voor een gratis optie met veel reclame en beperkte functies gaan, maar wij raden aan om dit niet te doen. Realiseer je wel dat je namelijk echt je geld verdient met deze zaken. Als zelfstandige heb je nu eenmaal professionele kosten, hier dien je rekening mee te houden. Wij gebruiken al jaren Office 2021 Professional Plus. Echt een aanrader, hiermee weet je namelijk zeker dat je alles in huis hebt om als ware professional overal én altijd te kunnen werken. En die kosten? Vergeet ze niet op te brengen bij de belastingaangifte!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *