• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Oldschool thuisvermaak
 • thuisvermaak

  Oldschool thuisvermaak

  Door iets met een mondiaal virus zijn wij afgelopen jaren genoodzaakt geweest om meer dan ooit thuis te zijn. Van thuiswerken tot thuissporten, we hebben geklapt op balkons en woningsdagen gevierd. De meesten zijn er wel een beetje klaar mee, maar toch hebben we er ook een aantal zaken van geleerd. Zo hebben wij inmiddels ons huis omgetoverd tot een quarantainebunker waar we ons weken kunnen vermaken. Wat we hebben gedaan hiervoor, komen ze;

  Oud Hollandse spelletjes

  Mocht je Monopolie, Kolonisten en Scrabble wel uitgespeeld hebben, investeer dan in een sjoelbak. Werkelijk, een showstopper op elk huisfeestje. Na een paar drankjes komt hij standaard tevoorschijn. Maar toch is het ook een leuke activiteit op een regenachtige zondag. Really.

  Boks je erdoor

  Die dumbells en 7-minute workouts kennen we zo langzamerhand wel. Wij hebben onlangs een paar bokshandschoenen aangeschaft en YouTube aan geslingerd. Boksen is een sport waar je in korte time superfit van wordt. Daarnaast is het overal te doen, ook gewoon in de woonkamer. En een leuk bijeffect? Alles frustraties tussen jou en je partner zijn acuut de wereld uit.

  Doe gezond, pluk een appel

  Het is er ééntje in de categorie; Tikje bejaard. Maar een klein moestuintje en vooral de resultaten die hieruit voort komen maken ons iedere keer weer instant gelukkig. Die eigen gekweekte courgette lijkt toch echt lekkerder te smaken. Geen tuin? Ook voor je balkon zijn van die fijne bakken verkrijgbaar.

  Richt je pijlen ergens anders op

  We hadden het al over succesnummers op feestjes, daar hebben we nog wel een voorbeeld van. Namelijk een dartsbord. Niet alleen iets voor in de kroeg, maar ook iets om ’s avonds nog even te doen. En een bekentenis van onze kant; De eerste keer hadden we serieus spierpijn. En dit is niet meteen een dure investering. Je vindt voor een prima prijs Complete dartsets van beginner tot professional!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *