• Home
 •   »  Food  *  Lifestyle  »  
 • Luxe waar je niét op moet besparen
 • dingen waar je niet op moet bezuinigen

  Luxe waar je niét op moet besparen

  Aan het begin van het jaar word je niet alleen platgegooid met berichten over afvallen, ook het thema besparen komt veelvuldig voorbij. Van boodschappencoaches tot budgetplanners, iedereen weet raad hoe jij voordelig het jaar doorkomt.

  Veel van deze tips kun je jezelf ten harte nemen. Zo duiken wij ook regelmatig naar het onderste schap voor de eigen merk wasmiddelen. Maar er zijn zaken waar wij niet op bezuinigen, sterker nog; We geven er veel geld aan uit! Maar jongens, we genieten er volop van.

  De weekendkrant

  Noem ons een stelletje bejaarden, maar niks zo lekker dan op zaterdagochtend een verse krant openslaan met een goede kop koffie. Over die laatste komen we zometeen nog te spreken. Maar (her)introduceer deze gewoonte.

  Neem een abonnement of haal hem bij de plaatselijke kiosk. In het buitenland? Ga dan voor de online versie of een lokaal exemplaar. Dit moment zet meteen de toon voor het hele weekend. Een bewust genietmoment. En je leert er nog van ook, altijd fijn.

  Goede koffie

  Of koffie nu wel of niet gezond is, dat laten we in het midden. Maar jongens, wat is het lekker! Wij hanteren het credo dat alles wat we in onze mond stoppen tenminste van goede kwaliteit moet zijn. En een beetje gezond af en toe is ook wel fijn. Investeer in goede koffie, het maakt het opstaan gewoon echt net wat leuker.

  Wij zijn fan van een zogenaamd Private label koffie. Probeer de gratis proefpakketjes en kijk of het iets voor jou is. Smaken verschillen en er valt over te twisten. Maar dat doen wij dan ook graag. Check ook meteen even de thee smaken.

  Goed eten

  Er is zóveel berichtgeving over eten dat je bijna vergeet dat het ook gewoon lekker moet zijn. Een hele eenvoudige truc om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet en toch niet kilo’s aankomt is om voor echte kwaliteit te gaan.

  Zin in pizza? Ga naar die lokale topper van een pizzeria. Ga gewoon altijd voor het beste vlees, het verste brood en echt goede kaas. Je zult zien dat je dan sneller verzadigd bent. Oké, je ontwikkelt je wel als een enorme fijnproever. Maar daar heb je alleen jezelf en je budget mee.

  Zorg

  Een basisvoorwaarde voor een fijn leven is toch wel je gezondheid. Let hier al preventief op met genoeg beweging en goede voeding. Maar bezuinig ook zeker niet op een goede zorgverzekering en het kiezen van de juiste zorgverlener. Hier geldt echt; Goedkoop is geen duurkoop!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *