• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Leef als in een hotel
 • leef als in hotel

  Leef als in een hotel

  Hotels en dan vooral de ‘poepiesjieke’ varianten. Wij zijn er echt dol op af en toe. Het contrast met weer in je eigen bedje gaan slapen kan groot zijn. Daarom hebben wij enkele dingen in ons dagelijks leven geïntegreerd die ervoor zorgen dat we een íets meer hotelvibe hebben wanneer we thuis zijn. Hoe we dit doen? Lees snel verder. Ohja, je partner als butler behandelen valt hier dan weer niet onder.

  Ruim op

  Het verschil tussen een fijne en een aftandse hotelkamer zit hem eigenlijk al in de eerste indruk, de sfeer die de kamer bij jou oproept. Wij gaan zelf enorm goed op een relaxte, overzichtelijke uitstraling van een kamer. Het credo ‘less is more’ geldt hierbij zeker. Daarom begint het niet met nog meer spullen kopen maar juist met opruimen. Vooral in de slaapkamer geldt; Wat weg kan, doe weg!

  Koop geur

  Wat bij die eerste indruk ook een enorme rol speelt is de geur. Een slaapkamer kan muffig ruiken. Voorkom dit door ervoor te zorgen dat er altijd een lekkere geur hangt. Fijne Geurkaarsen of geurstokjes zijn hiervoor ideaal. Het verbloemt de iets minder aangename geurtjes.

  Fijn linnen

  In een hotel is het bed áltijd wit, sereen wit. Van die heerlijke kwaliteit lakens én veel kussens. Dit is thuis eenvoudig te creëren maar dan moet je wel in de juiste spullen investeren. Koop wat extra Kussens en ga voor bedlinnen van hotelkwaliteit. Oké, we geven eerlijk toe; Het maakt het opstaan wel nog iets lastiger.

  Mini-cooler

  Wij hebben sinds kort een klein koelkastje op onze slaapkamer. Een klein flesje champagne en iets lekkers te snaaien, je kan er soms opeens zin in hebben. Dit zó tevoorschijn toveren tijdens een heerlijke Netflix en chill avond kan een compleet vakantiegevoel geven, bij ons in ieder geval wel. Of wat dacht je van alvast je ontbijtje er klaarzetten? Ontbijt op bed van jezelf, wat wil je nog meer?

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *