• Home
 •   »  Travel  »  
 • Laat dat vliegtuig links liggen
 • touringcar

  Laat dat vliegtuig links liggen

  Je hoeft niet eens actief het nieuws te volgen om te kunnen concluderen dat reizen per vliegtuig momenteel niet heel ideaal is. Nu de zomer er weer aankomt en de reiskriebels bij velen weer komen ontstaat bij velen de vraag ‘Wat gaan we doen?’. Er zijn genoeg alternatieven voor het vliegtuig. Je kunt natuurlijk de auto pakken, zelfs met de fiets op vakantie gaan is een optie.

  Vergeet de bus niet!

  Ook wordt de vakantie per trein steeds populairder. Maar een vervoersmiddel wat wij verassend goedkoop en leuk vinden is de bus! Dan bedoelen wij niet de bus waar je je OV-chipkaart gebruikt maar een eigen touringbus. Het wordt steeds gewoner om een bus in te huren met een gezelschap. Denk aan een groep vrienden die samen een week gaan rondreizen of een aantal gezinnen die samen op pad gaan. Zo hoeft niet iedereen zelf te rijden en is er onderweg al ruimte voor leuke dingen. Gezellig samen onderweg een spelletje doen of gewoon lekker slapen.

  Touringcar huren Tilburg is hier een voorbeeld van, super goede service en een heerlijk relaxte groepsreis. Dus laat de douane stress voor wat het is en kies de bus boven het vliegtuig deze zomer!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *