• Home
 •   »  Money  »  
 • Investeren kun je leren, gouden kansen!
 • padel

  Investeren kun je leren, gouden kansen!

  Op je 30e met pensioen? Tegenwoordig lijkt iedereen dit te doen. In veel gevallen blijkt het toch te mooi om waar te zijn, of je moet echt kunnen leven van een appel en een ei. Er zijn echter wel kansen en mogelijkheden die af en toe voorbijkomen waarvan wij denken; Dat is zo gek nog niet. Hier een aantal tips op een rij.

  Design is fijn

  Steeds meer ketens, zoals HM, gaan samenwerkingen aan met grote merken. Van Victor en Rolf tot Karl Lagerfield. Veel mensen zetten bij de lancering van een lijn de wekker en kruipen achter de laptop. Zij bestellen dan volop kleding, schoenen en accessoires in de webshop. Zij doen dit echter niet omdat ze er zelf de sier mee gaan pakken. Zij doen dit als investering en dat is een slimme keuze!

  Wanneer je de items koopt, het liefste inclusief de kaartjes er nog aan, kun je ze een dag later vaak voor grof geld doorverkopen. Echte design liefhebbers vinden dit niet ethisch verantwoord, maar daar hebben we het hier niet over. Een slimme move is het wel. Dit geldt niet alleen voor kleding ook (meubel)designers zoeken steeds vaker de samenwerking op. Ohja, en je kans vergroten? Ga dan naar een fysieke winkel, deze worden steeds minder populair dus de rijen ook minder lang.

  Doe duurzaam

  Ook een markt waar het interessant is om je zuurverdiende geld heen te sturen is naar start-ups in combinatie met duurzaamheid. Van de vegan burger tot de verantwoorde sneaker, de opties zijn hierbij zeer uiteenlopend. Vaak is het de kortste klap om gewoon direct in contact te komen met de initiatiefnemer en een bedrag/aflossing af te spreken. Veel successen hebben wij al gezien.

  Doe sportief

  Iedereen wordt dikker. Dit klinkt hard maar de cijfers liegen er niet om. Daarom is investeren in goede sportconcepten ook echt slim. Vooral de upcoming trends zijn hierbij zeer belangrijk om in de gaten te houden. Zo zien we steeds meer kleine, efficiënte gyms midden in de stad. Hiermee kun je in korte snel een workout fixen.

  Ook de opkomst van padel is echt niet normaal. De banen zijn relatief goedkoop en snel te creëren en generen een ontzettend interessante inkomstenstroom. Daarnaast; Het is een ontzettend leuk spel, bestel snel een padelrackets en ga los!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *