• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Investeer meer in je huis
 • huis

  Investeer meer in je huis

  Je droomhuis kopen lijkt tegenwoordig lastiger dan ooit, de woningmarkt is op z’n zachtst gezegd nogal populair. Je kunt geen huis meer bouwen zonder te overbieden qua prijs, niet iedereen heeft hier het geld voor of is daartoe bereid.

  Optie twee, het verbouwen van je huis, lijkt dan een logisch alternatief. Maar ook dit is tegenwoordig vrij lastig, bouwmaterialen zijn duur en de (goede) aannemers zijn schaars. Kortom, je wilt iets qua huis en verbouwen maar wat is wijsheid?

  Geniet van je huis!

  Wij zijn er enorm voorstander van om, wanneer je niet of reis bent, lekker te genieten van je huis. Dat een huis alleen een praktisch object is, is inmiddels echt achterhaald. Maak er echt je persoonlijke chillplek van, inclusief fijne hoekjes waar je lekker kunt relaxen.

  Investeren in fijne meubels, je badkamer omtoveren tot spa en een goede loungeset kopen zijn daar voorbeelden van. Maar wat ook echt heel fijn is, is om meer ruimte te creëren in je huis door middel van een extra binnen/buitenruimte. Nu zijn wij alles behalve handig, maar we stuitten in onze zoektocht naar iets geschiktst op zogenaamde Overkapping bouwpakketten.

  Het hele jaar rond

  Super fijn vonden we deze want zelfs ons lukte het om dit in elkaar te knutselen. En de extra ruimte is zo fijn, met een heater en fijne loungeset kunnen wij nu het hele jaar rond buiten zitten. Iets wat echt een enorme aanrader is, want het geeft je meteen de vibe van een vakantie. En laat dat nou nét zijn wat wij willen!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *