• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Het hotelgevoel
 • hotel

  Het hotelgevoel

  We kunnen wel in de illusie leven dat het thuis net zo fijn is als in een hotel, maar dit is toch niet het geval. Die extra mooi op gemaakte bedden, kleine zeepjes en het ontbijt maken het toch elke keer wel weer tot een beleving. Tenminste wanneer je gaat voor een kwalitatief goed hotel. Wij houden ervan om af en toe in deze luxe te baden en ons echt even onder te dompelen in een fijn hotel. Toch loopt dit al snel in de papieren. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je thuis ook dit gevoel hebt, welke? Komen ze!

  – De basis; Maak in ieder geval je bed iedere dag op én koop hotelkwaliteit lakens. Gewoon krakend wit met zo’n fijn streepje erin.

  – De extra’s; Verblijven in een hotel is zo fijn door de extra’s zoals de zeepjes en Badjassen. Koop dan ook altijd lekkere badschuim voor jezelf en een fijne badjas. Jaren plezier.

  – Het matras; Een goed matras, niks fijner dan dat. Vergeet deze dan ook zeker niet tijdig te vervangen wanneer hij doorgezakt dreigt te worden.

  – Het ontbijt; Hier moet je wellicht even je partner voor aankijken, maar elkaar afgewisseld ontbijt op bed serveren is echt een goed idee. Maak dan het favoriete ontbijtje van je partner. Een krakend croissantje op zondagochtend, wie wordt er niet blij van?

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *