• Home
 •   »  Travel  »  
 • Heimwee naar vakantie? Zo verzacht je de pijn!
 • terugkomen na vakantie

  Heimwee naar vakantie? Zo verzacht je de pijn!

  Terug van vakantie kan slapen in je eigen bed ook weer heerlijk zijn. Maar na een paar dagen gaat bij ons het ‘gewone leven’ vaak al snel weer vervelen. Het allervervelendste hieraan is dat een vakantie achteraf vaak nóg leuker lijkt dan hij was.

  De mindere momenten verdwijnen als sneeuw voor de zon en het lekkere eten lijkt nog net iets fijner. Kortom, hard to handle. Hoe je de pijn verzacht? Enkele tips!

  Plan de volgende trip!

  Dit is natuurlijk een beetje een verwende tip, want vaak is het reisbudget wel op en zullen er eerst weer vakantiedagen verdiend moeten worden. Toch kan het helpen om alvast weer plannen te maken voor de toekomst. Het hoeft niet zo concreet te zijn dat je de tickets alweer boekt, maar een bestemming uitkiezen en een periode plannen helpen wellicht al.

  Zo kun jij de mindere momenten vullen met scrollen door zonnige kiekjes van de volgende bestemming.

  Geniet na!

  Naast dat je je kunt gaan verheugen op de volgende trip, kun je ook nog even bewust stilstaan bij al het moois wat je recent hebt gezien. Een lesje dankbaarheid is hierbij wel op zijn plek.

  Realiseer je dat je in de basis natuurlijk al een bevoorrecht mens bent dat je al dit moois hebt mogen meemaken. Veel mensen zullen helaas nooit dit soort kansen krijgen.

  Verwen jezelf

  Laat op de laatste dag van je vakantie alvast de was doen bij het hotel, dit scheelt een hoop deprimerend werk bij thuiskomst. Bestel vanaf je vakantiebestemming alvast de boodschappen voor de eerste dag bij terugkeer, ook dit verzacht de pijn. En helemaal luxe? Trek die ontbijtjes in het hotel nog één dagje door; Plan een ‘thuis ontbijt op bed’.

  Zeker na een jetlag vinden wij niks lekkerder dan wakker worden van de deurbel en een heerlijk ontbijt aantreffen inclusief verse jus d’orange. Beschuitje ontbijtservice is dan ook onze vaste gast op de ochtend van terugkeer.

  Ook heel erg leuk om je geliefde te geven wanneer zij terugkomen van vakantie. Ze zullen het waarderen, geloof ons!

  Beschuitje.nl

  Share on

  One thought on “Heimwee naar vakantie? Zo verzacht je de pijn!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *