• Home
 •   »  Food  »  
 • Foodies alert!
 • Kaas

  Foodies alert!

  Daar zijn we weer, je zult wel denken; Die mensen zijn tonnetje rond! Maar dat valt mee, we kiezen alleen voor het állerlekkerste. En het blijft een cliché, maar je gaat toch dingen missen wanneer je gaat emigreren. Bij ons is dat vooral op het gebied van eten.

  Goede kaas

  Nu zijn wij geen grote dropliefhebbers, stroopwafels laten we ook gerust liggen en lekker brood hebben ze eigenlijk overal wel. Maar waar wij wel echt naar kunnen snakken? Goede kaas! Gewoon zoals je gewend bent, of het nu uit Gouda of uit Alkmaar komt. Goede en verse kaas, we zijn er dol op. In het buitenland blijft het zoeken en soms vind je een prima poging die we dan ook wel waarderen. Maar de kaas zoals in Nederland, het blijft een ding.

  Van elke kruimel genoten

  Toch hebben wij van die lieve achterblijvers die af en toe een poging doen. Ze stoppen een stuk in de koffer en dit wordt dan ook door ons zeer gewaardeerd. Maar tijdens de hele pandemie lag dit nogal op zijn gat, dat reizen. Toen vergde het een beetje creativiteit maar het is gelukt, we hadden écht goede kaas: Vers, vacuum verpakt en gekoeld verstuurd! Wat ons betreft was er geen betere optie mogelijk. En van elke kruimel hebben we genoten!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *