• Home
 •   »  Food  »  
 • Fit uit een potje
 • Goed voeding

  Fit uit een potje

  Iedereen wil zich natuurlijk fit en gezond voelen. Alleen kennen we helaas allemaal wel van die periodes dat je van het één in het ander terecht komt. Keelpijntje hier, kuchje daar, super irritant.

  Schrik hier niet van want geloof ons; Iedereen heeft deze periodes. Ren dan ook niet meteen naar de huisarts, waarschijnlijk wordt je toch zonder pillen en poedertjes (gelukkig!) weggestuurd. Wel zijn er een aantal zaken die je zelf kunt doen om je net dat beetje extra te voelen.

  Focus

  Natuurlijk is goed eten en bewegen altijd belangrijk, maar wanneer jij even in een dipje zit is dit dubbelop. Eigenlijk weten we het allemaal wel, maar even focus is altijd weer goed. Skip alcohol even en ga op tijd slapen. Maar wanneer je deze basis op orde hebt, dan raden wij je aan andere zaken te gaan ondernemen.

  Supplementen

  Een voorbeeld hiervan is het nemen van aanvullende supplementen. En dan bedoelen we niet de standaard Vitamine C, die ook altijd goed is. We bedoelen zaken als Kurkuma, Echinacea en Maca. Wellicht nog nooit van gehoord en ook geen essentiële voedingsstoffen, maar wel allemaal stofjes waar een beetje extra zeker geen kwaad van kan.

  Geen zin om deze in de drogist te zoeken? Voordelig en snel online bestellen is dan de oplossing. Zeker weten wat voor jou werkt? Dan kun je zelf online een expert raadplegen. CelXpert – orthomoleculair therapeut is daar een topvoorbeeld van.

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *