• Home
 •   »  Money  »  
 • Echt een goede bespaartip
 • besparen

  Echt een goede bespaartip

  Je hoort vaak bespaartips voorbijkomen waar je wenkbrauwen toch een beetje van gaan fronsen. Welke hierbij voor ons het toppunt vormde? Je wc rol plat drukken zodat je minder wc papier gaat gebruiken.. Tjsa, dat dus. Maar we hebben nu een tip die we werkelijk top vinden. En die verklappen we graag.

  Hergebruik

  Recyclen en hergebruiken wordt steeds gewoner en is bij vele producten al heel gewoon. Denk aan een occasion op het gebied van auto’s of het renoveren van een oud huis. Ook de kringloopwinkels worden steeds populairder en vintage kleding zijn helemaal hip. Maar het hergebruiken van elektrische apparaten is vaak nog een no-go. En dat begrijpen we.

  Refurbished producten

  Je hebt waarschijnlijk zelf niet de technische kennis om te checken of een apparaat nog een ronde mee kan. Het kopen van een tweedehands kan dan ook een groot risico zijn. Daar is nu een oplossing voor, namelijk wel tweedehands mobiele apparaten kopen maar dan gecheckt door een expert.

  Deze zogenaamde refurbished producten strekken van mobiele telefoons tot spelconsoles. En het verschil in prijs is echt groot, mensen willen blijkbaar nog steeds liever nieuw.

  Profiteer hiervan, tegenwoordig zelfs online aan te schaffen en ook met garantie. Geen risico wel veel voordeel!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *