• Home
 •   »  Travel  »  
 • Dit móet in de koffer
 • lezen op e-reader

  Dit móet in de koffer

  Je koffer snel en efficiënt inpakken, het blijft een dingetje. Zeker wanneer je niet 100 kilo wilt meeslepen maar alleen een backpack of handbagage koffer hebt. Om het reizen toch aangenaam te maken zijn er een aantal aspecten die echt niet mogen ontbreken. En wat is nu meer ontspannend dan op reis lekker te lezen? Die stapel boeken en tijdschriften gaat natuurlijk wel aardig wat wegen, de oplossing is dan ook snel bedacht.

  E-reader of Tablet

  Wij hebben er lang ons tegen verzet, maar zijn inmiddels toch overstag; Lezen op een Tablet & E-Reader. Lange tijd dachten wij dat dit niet voor ons weg was gelegd. Immers niks zo lekker dan de geur van een ‘verse krant’ op zaterdagochtend. Maar toen wij erachter kwamen op reis dat er tóch geen Nederlandse kranten te koop waren, zijn we overgestapt op de online variant. En we moeten bekennen, zo’n online krantenabonnement is werkelijk top.

  Gratis te downloaden

  Ook zijn veel boeken gewoon gratis te downloaden, soms via je Nederlandse bibliotheek abonnement. Kortom, éénmaal een online device aanschaffen en je bent van heel veel kosten verlost. Wij zijn voor de e-reader gegaan omdat dan de prikkel om tóch even op Facebook te gaan veel kleiner is. Kortom, hij past in iedere backpack en je zult achteraf blij zijn. Geloof ons.. Maar die hobbel, die moesten wij ook even nemen.

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *