• Home
 •   »  Money  »  
 • De truc om wél echt tijd te besparen
 • online boodschappen doen

  De truc om wél echt tijd te besparen

  Het standaard antwoord tegenwoordig wanneer je iemand vraagt hoe het gaat is; Drúk! Wij vinden dit altijd een beetje overdreven, want je bent zo druk als je je zelf maakt. Het ligt hem er vooral aan dat we veel van onszelf moeten. Daarnaast is er natuurlijk zoveel leuks te doen. Toch zijn er een aantal zaken die wel ervoor zorgen dat je wat tijd bespaart. Hier onze ultieme tip!

  Doe je boodschappen online

  We hebben het lang ontkend, maar zijn tegenwoordig om: Online boodschappen doen! We hebben het getimed aangezien er intern thuis een struggle was, maar we zijn eruit; Het bespaart écht tijd. Je moet het namelijk over het algemeen zien; De eerste keer kost het even wat extra tijd gezien het uitzoeken van alle producten. We kwamen er echter al snel achter dat mensen gewoonte dieren zijn. We kopen bijna iedere week hetzelfde.

  Maar waar dan?

  Nu is de ene supermarkt de andere niet, maar bij de Jumbo.com is de service echt goed gebleken. Groente en fruit is écht vers en de bezorger komt op de afgesproken tijd. Daarnaast zijn er aantrekkelijke acties waardoor het bezorgen vaak nog gratis (of heel voordelig is ook). Het klinkt als een marketing praatje, maar de stopwatch hebben we erbij gehad en het scheelde ons 3,5 uur per week. Toch 14 uren per maand, moeten we nog uitrekenen hoeveel dat per jaar is? Juist!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *