• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • De tip tegen zeurende klachtjes
 • vitamines

  De tip tegen zeurende klachtjes

  We kennen het allemaal wel; Zo’n periode dat het allemaal even niet zo lekker gaat. Keelpijntje hier, hoofdpijntje daar. Vaak lopen we te lang met klachten door óf zitten we juist iedere week bij de huisarts zonder resultaat. Beide situaties raden wij niet aan, aan de ene kant is het goed je gezonde verstand te gebruiken en nuchter te zijn. Maar negeer ook niet alle signalen die je lichaam geeft en doe hier iets mee. Wat? Wij verklappen onze tip.

  Goed advies

  Ga voor echt goed advies. Wij zien namelijk dat veel mensen zelf naar de medicijnkast grijpen wanneer zij zich een tijdje niet top voelen. Er worden vele vitamines en superfoods aangeschaft en ingenomen. Dat dit soms eerder kwaad dan goed doet, is nog wel eens een onderbelicht onderwerp. Zo kan het zijn dat wanneer je een overvloed aan vitamine C krijgt, je last krijgt van je maag en darmen. Te veel vitamine K levert tintelende vingers op. Allemaal zaken die je niet wilt.

  Vul je vitaminetekort aan

  Maar een tekort aan vitamines en mineralen kan zeker wel ontstaan, zeker aan Vitamine D in de winter in Nederland kan snel een tekort ontstaan. Om te bepalen of je een tekort hebt, is het aan te raden om bij een specialist langs te gaan. Natuurlijk kan dit de huisarts zijn, maar wij raden je ook zeker aan om eens verder te kijken. Onlangs hebben wij een CelXpert – orthomoleculair therapeut bezocht. Zij kunnen op onderbouwde wijze laten inzien waar de gebreken voor jou liggen, soms in zeer verassende hoeken. Laat je verassen en ga er met open blik in, je komt altijd met nieuwe inzichten naar buiten!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *