• Home
 •   »  Mind  »  
 • De positieve kant van Covid
 • Gezellig thuis

  De positieve kant van Covid

  Natuurlijk, al die lockdowns en het niet kunnen reizen waren vreselijk. Dan hebben we het nog geen eens over alle zieke en overledenen gehad. Maar wij zijn ook altijd nogal van de positieve kant, zo ook waar het gaat om Covid. Er zijn namelijk ook zeker positieve kanten aan deze hele toestand geweest. Wat wij er ééntje van vonden?

  Zelfreflectie

  Het klinkt zweverig, maar de hele Covid pandemie was ook een collectief zelfreflectie moment. Opeens kwamen we erachter dat het helemaal niet nodig was om voor dag en dauw in de file aan te sluiten. Ook kwamen we erachter dat het zeiken op de juf misschien toch niet zo terecht was, kinderen lesgeven bleek inderdaad vrij lastig. Daarnaast creëerde het nieuwe inzichten omtrent de invulling van ons leven; Waren al die etentjes buiten de deur, evenementen en constant shoppen wel nodig?

  Meer thuis

  Wij kwamen er in ieder geval achter dat we meer thuis cocoonen ook echt heerlijk vonden. Samen een spelletje doen, uitgebreid tafelen of een filmpje kijken. Zelfs thuis sporten werd leuk! Het geld wat we bespaart hebben door de pandemie zijn we dan ook duurzaam gaan investeren in dit genot. Beeld & Geluid van top kwaliteit, geode sportspullen en fijne keukenmessen. De kleine dingen die het genot van thuis zijn nog verder vergroten!

  Kortom, ons goede voorjaar voor na Covid? Lekker bewust blijven leven. Zorgen dat je genoeg energie hebt, waardeert wat je hebt én bewust je tijd doorbrengen. Ieder nadeel, heeft zijn voordeel… toch?

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *