• Home
 •   »  Money  »  
 • Dé offline musthaves voor remote werken
 • remote werken

  Dé offline musthaves voor remote werken

  Wij leven het liefste met zo min mogelijk spullen; Weinig kleding, meubels en andere prularia. Toch zijn er een aantal zaken nodig waar je op zakelijk gebied niet zonder kunt om professioneel over te komen. De kracht van deze offline zaken worden nogal eens onderschat. Hier een aantal tips van ons op een rijtje.

  Visitekaartjes

  Wellicht klinkt het voor jou als millennial als iets van vooroorlogs, maar de kracht van het visitekaartje bestaat nog steeds. Hoe vaak wij wel niet met iemand toevallig aan de praat raken en afscheid nemen met het uitwisselen van kaartjes. Het blijft gewoon handig om iets fysieks bij de hand te hebben waar kort maar krachtig al je gegevens op weergegeven staan. Daarom is het hebben van een mooi en aansprekend kaartje vandaag de dag ook echt nog een musthave.

  Spullen met eigen logo

  Daarnaast is het in bepaalde gevallen ook nog aan te raden meer professionele spullen te hebben waar je eigen logo op staat. Dit lijkt in eerste instantie wellicht wat overbodig, maar is dit zeker niet. Je kunt dan wellicht met je voetjes in het zand werken, je wilt de nodige professionaliteit uitstralen.

  Dit doe je door de juiste spullen te gebruiken zoals mooie enveloppen en papier. Niet altijd de beschikking over een eigen logo? Dit is geen must, keuze voor producten van goede kwaliteit kan ook al het verschil maken. Bestel deze Kantoorartikelen gewoon eenvoudig online en stop er een paar exemplaren in je koffer.

  En ook als je net begint als ZZP’er is dit een aanrader; Fake it till you make it!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *