• Home
 •   »  Travel  »  
 • Dé must voor onze perfecte bestemming
 • vakantie aan het water

  Dé must voor onze perfecte bestemming

  Het plannen van een vakantie kan super lastig zijn door het enorme aanbod. Van een stedentrip tot een safari, van ver weg tot dichtbij huis. Alles is mogelijk, de wereld is eindeloos. Natuurlijk zijn er beperkende factoren zoals geld en tijd. Maar over het algemeen is binnen die marges nog steeds van alles mogelijk. Wat wij werkelijk áltijd willen op reis? Dat is water!

  Geen zon, zee, strand..

  Wij kunnen ons geen geslaagde vakantie herinneren dat we níet dichtbij het water verbleven. Dit hoeft echt niet per se een zon-zee-strand vakantie te zijn. Een Vakantie aan het water in eigen land is ook gewoon een optie.

  Van een rivier tot een meer, van een zee tot een oceaan. Zolang het maar (een beetje) stroomt. Water geeft ons op de één of andere manier lucht en ruimte. Van de winter tot de zomer, altijd is er bij water iets te beleven.

  Nederland/waterland

  Dat je niet ver hoeft te reizen voor een mooi waterrijk gebied toont ons eigen landje wel aan. Van Friesland tot Zeeland, overal is water volop te vinden. Van schaatsen in de winter tot zeilen in de zomer. Er is altijd iets te doen.

  Natuurlijk zijn wij ook wel eens op  een bestemming geweest waar het iets minder stroomde, maar dit voelde toch altijd een tikje ‘kaal’ en ‘leeg’. Geen leuk vissersdorpje te bekijken, geen haven om grote jachten te kijken, geen strand om een wandeling te maken.

  Kortom, twijfel je nog over je volgende bestemming? Doe de water check en je weet bijna zeker dat je goed zit!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *