• Home
 •   »  Travel  »  
 • De koek is nooit op
 • koekjes

  De koek is nooit op

  Wij zijn nogal van het actieve soort, wij gaan graag in het weekend op pad. Of dit nu fietsend, wandelend of met de auto is; Alle soorten van avontuur kunnen wij waarderen! Maar zeker bij de actieve varianten is het wel goed om voorbereid op pad te gaan. Wat je nodig hebt? Onze uitrusting op een rijtje.

  1. Versnapering

  De hongerklop, daar zit niemand op te wachten. De kans is groot dat je naar de ongezondere opties grijpt wanneer je hier niet op bent voorbereid. Probeer dit punt dan ook voor te zijn en bereid je met de juiste dingen voor wanneer je op pad gaan. Welke dit zijn? Denk aan genoeg water en een gezonde snack voor onderweg. Wat een gezonde snack is? Denk aan Gezonde koek, een appel of wat noten. Daarmee zit je altijd goed.

  2. Cash geld

  Tegenwoordig kun je natuurlijk bijna overal pinnen, maar je zult altijd zien dat je onderweg gedoe krijgt op net die ene plek waar dit niet kan. Zorg er daarom voor dat je altijd wat cash geld tot je beschikking hebt. Dit scheelt veel gedoe en frustratie.

  3. Telefoon

  Een telefoon die opgeladen is. Spreekt voor zich, maar we zien toch nog veel wielrenners dit vergeten. Niet heel slim wanneer de kans op een lekke band toch permanent aanwezig is.

  4. Specifieke spullen

  Het ligt er natuurlijk aan wat je gaat doen, maar kies voor de activiteit die jij gaat doen de specifieke spullen die je nodig hebt. Bij wielrennen een bandenplakset, en bij wandelen wellicht een snoeischaar voor de onbegaanbare paden. Ook een paar pleisters en flesje alcohol bij eventuele calamiteiten onderweg kan nooit kwaad!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *