• Home
 •   »  Money  »  
 • Dé geldtip waardoor je niet meer op de kleintjes hoeft te letten
 • geld hypotheek

  Dé geldtip waardoor je niet meer op de kleintjes hoeft te letten

  We kennen ze allemaal, de influencers die honderdduizenden volgers hebben doordat ze geldtips geven als; Gebruik een stukje minder toiletpapier. Allemaal leuk en aardig, maar het zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Uiteraard helpen alle beetjes, maar dit zijn wel hele kleine beetjes. Nu hebben wij onlangs een actie ondernomen die wel daadwerkelijk merkbaar is in de portemonnee, en uiteraard dan wel op de positieve manier.

  Kijk eens naar je hypotheek!

  Denk niet dat je hypotheek is wat het is, en dat aflossen de enige optie is. Natuurlijk loont aflossen altijd, doordat daardoor de maandlasten structureel dalen. En al heb je een super voordelige hypotheek afgesloten, zolang sparen niks oplevert is aflossen nog altijd voordeliger.

  Maar wist je dat er ook vaak zeer voordelige opties zijn om je hypotheek over te sluiten? Hiervoor hoef je niet een hypotheek van ver uit de ‘90’s te hebben. Met een recent afgesloten hypotheek kan dit ook. Zeker wanneer je enerzijds extra hebt afgelost, en anderzijds je huis meer waard is geworden.

  De ratio van schuld/huis verandert dan, dit verandert ook meteen jouw hypotheekrente bedrag. Of het hier om tientjes of meer gaat? Vaak dat laatste geval. Daarom raden wij je echt aan je eens te verdiepen in het Oversluiten hypotheek.

  Scheelt zomaar een vakantie per jaar aan winst en wie wil dat niet met dit weer!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *