• Home
 •   »  Travel  »  
 • De ééndaagse vakantie, wij zijn fan!
 • ééndaagse vakantie

  De ééndaagse vakantie, wij zijn fan!

  Vakantie, het liefst nemen we dit natuurlijk zo vaak en zo lang mogelijk op. Maar dit is niet altijd mogelijk, zeker niet wanneer je ZZP’er bent. Voor dat laatste hadden we al eens wat ideetjes geopperd, maar er zijn meer mogelijkheden.

  Je hoeft zelfs niet eens je koffer te pakken om toch de vakantievibe te krijgen. Nu wonen wij op een tropisch eiland en hoeven we onze laptop maar dicht te klappen voor het vakantiegevoel. Maar er zijn ook in ons koude kikkerlandje heel veel mogelijkheden.

  De trip down memory lane

  Dit vinden wij een ontzettend leuk dagje uit, waar we echt een vrij gevoel van krijgen; Een dagje terug in de tijd. Bezoek de plekken van vroeger waar je graag kwam. Haal een ijsje bij de oude snackbar en maak een fietstochtje langs je favoriete plekken.

  Het leuke aan dit dagje uit is dat het niet veel hoeft te kosten en dat je echt even terug gaat naar vroeger. Een hekel aan je middelbare school? Dan bezoek je die uiteraard niet!

  Op avontuur in de buurt

  Dichtbij je eigen huis is meer leuks te doen dan je verwacht. Het is heel gek; We reizen de wereld over, maar bezoeken niet de musea om de hoek. Ga dit wel doen en laat je verassen door de lokale projecten, ondernemers en leuke ambachtswinkeltjes. Koop dat luxe stukje kaas en die regionale wijn, je voelt je helemaal een dag toerist in eigen stad of dorp.

  Een ordinair dagje uit

  Vroeger konden wij ons er enorm op verheugen; Een dagje op pad! Mams smeerde de bammetjes, paps deed de route. Zo knus en gezellig. Of je nu naar de Efteling ging of de kinderboerderij, die kriebel in je buik was er altijd. Maar wist je dat het nog steeds ontzettend leuk is om af en toe een dagje ‘op pad’ te gaan.

  Ook voor volwassenen is Artis ontzettend leuk en wat dacht je van een dagje wandelen over het strand en door de duinen? Het fijne aan tegenwoordig is dan weer dat het weinig hoeft te kosten door alle aanbiedingen op het wereld wijde web. Met korting eropuit in de zomer? Check snel de uitjes bij jou in de buurt!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *