• Home
 •   »  Food  »  
 • Dé dinertip die indruk maakt
 • shared dining

  Dé dinertip die indruk maakt

  Het geven van een dinertje bij je thuis doe je vaak snel en spontaan. Wanneer het eenmaal zover is kan het best wat stress veroorzaken, in ieder geval bij ons. Tegenwoordig is er altijd wel iemand gluten-intolerant, of is een vegan- of het Paleodieet aan het volgen. Dan kun je natuurlijk old school gaan gourmetten, maar ook hier zit een houdbaarheid aan natuurlijk. En hartje zomer? Mwoah.

  Shared dining

  Je kunt je in allerlei bochten gaan wringen om iedereen te plezieren maar je kunt ook een soort ‘shared dining’ concept tevoorschijn toveren. Wij zijn hier zelf groot fan van. De borrelplank is tegenwoordig helemaal hip en wanneer je deze uitbreid kun je er een hele maaltijd van maken.

  Serveer diverse borrelplanken; Eéntje met vleeswaren, ééntje met kazen, ééntje met groente (en fruit) en eventueel ééntje met vis. Koop alles gewoon bij de supermarkt of specialiteitswinkel en leg alles op mooie Serveerplanken neer. Doe dit ook met allerlei botertjes en dipjes en je hebt voor je het weet een schaal die eruitziet als die van een ware chefkok.

  Mocht je toch behoefte hebben aan iets warms? Dan is een soepje erbij serveren perfect. En natuurlijk het brood niet vergeten. Combineer diverse soorten en geloof ons; Jij bent de beste gastheer/vrouw die jouw gasten zich kunnen wensen!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *