• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Creëer een vakantietuin
 • terras

  Creëer een vakantietuin

  Vakantievieren in je eigen huis, we hebben het er al eerder over gehad. Het voelt dubbel maar het kan echt. Je moet er echter wel bewuste keuzes voor maken. Je werktelefoon uit en je vaste routine loslaten. Simpele tips met groot resultaat.

  Wat ook ontzettend helpt? Je omgeving, in dit geval je tuin of balkon, vakantieproof maken. Met een paar simpele en goedkope tips is dit zo gefixt.

  Ruim op

  In een omgeving vol troep blijven wij onrustig. Voordat je dus rustig met de benen omhoog kunt op je dakterras, balkon of in de tuin moeten de handen uit de mouwen. Ruim al je overbodige troep en zooi op. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, dit geldt ook voor je buitenruimte.

  Maak schoon

  Naast minder troep is voor vakantievieren een schone omgeving natuurlijk óók een must. Wie zit er lekker te lezen wanneer er mieren over zijn benen lopen? Wij niet! Daarom raden wij aan ook hier even tijd aan te besteden.

  Hiervoor hoef je niet allemaal dure reinigers te kopen, grootmoeders trucjes met azijn bieden vaak al genoeg oplossingen voor de meeste viezigheid.

  Kleed aan

  Een paar nieuwe kussens, wat verse bloemen en voor als de avond valt wat gezellige verlichting. Naast zaken als fakkels en vuurkorven zijn wij groot fan van LED STRIPS.

  In ieder geval milieutechnisch een betere keuze en het geeft meteen sfeer aan je balkon of terras. Het doet je denken aan knus verlichte terrasjes in Zuid-Europa. Kost niks, maar groot resultaat.

  Investeer in kleine luxe

  Naast de extra verlichting is het ook heerlijk om nét dat beetje extra toe te voegen. Koop een limonadetank voor buiten en maak je eigen, healthy drankje. Een wijnkoeler voor je favoriete wijntje of een paar boxjes om je favoriete deuntjes aan te zetten. Allemaal relatief kleine investeringen met een groot resultaat.

  Ohja, en om helemaal in de mediterrane sferen te komen; Koop een heater voor je terras, dan doet de temperatuur ook nog gezellig mee!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *