• Home
 •   »  Food  »  
 • Barbecueën, alle soorten op een rij
 • barbecue

  Barbecueën, alle soorten op een rij

  Welke geur staat écht garant voor een zomergevoel? Die van een smeulende barbecue. Pas gemaaid gras komt ook hoog op de lijst, maar die bbq blijft echt de topper. Het fijne aan de markt tegenwoordig is dat er zoveel verschillende opties zijn, dat er voor ieder soort barbecuër wel een variant is. Als Miss Ongeduld is voor ons een barbecue met kolen geen goede optie, wij gaan vaak voor elektrisch. Maar er zijn tegenwoordig veel meer opties, komen ze!

  Pelletbarbecue

  Wellicht kende je deze nog niet, wij in ieder geval niet. De pelletbarbecue is de nieuwste barbecue op de markt. De pellet bbq is veiliger dan de Houtskoolbarbecue, maar zorgt wel voor dezelfde authentieke grillsmaak. Een pellet barbecue gebruikt houtpellets als brandstof. Je vult de pellettank en die voedt automatisch de verbranding. Zo houd je eenvoudig de barbecue op een constante temperatuur. Pelletbarbecues met korting kopen? Ook op warme dagen is er nog volop voorraad.

  Elektrische barbecue

  Wil je graag, net als ons, zo snel mogelijk beginnen met barbecueën? Dan is de elektrische barbecue perfect. Je steekt de stekker in het stopcontact, je bepaalt de temperatuur met de regelaar en binnen een paar minuten kun je je worstje op de grill gooien. Elektrische barbecues stoten geen rook uit en zijn beschikbaar in grote en kleine varianten. Ook Elektrische barbecues met korting zijn nog volop verkrijgbaar.

  Gasbarbecues

  Het grote voordeel van een gasbarbecue is dat hij net als de elektrische barbecue snel op temperatuur is. Daarnaast verstel je de temperatuur eenvoudig met de draaiknop. Omdat je met een gasbarbecue nauwelijks last van rook hebt is een barbecue op gas beter geschikt voor in de binnenplaats of op het balkon. Over het algemeen zijn dit type barbecues eenvoudig schoon te maken en op te bergen. Gasbarbecues met korting zijn ook volop online te bestellen.

  Houtskoolbarbecues

  Last but not least; De houtskoolbarbecue. Voor de echte liefhebber blijft dit de topper. Een houtskoolbarbecue geeft het authentieke barbecuegevoel. Daarnaast heeft het vlees dat je op een houtskoolbarbecue gaart een heerlijke grillsmaak omdat je op echt vuur braadt. Houtskoolbarbecues met korting zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Zelfs de welbekende Weber barbecues lenen zich hiervoor.

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *