• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Alles voor het goede doel
 • bergbeklimmen

  Alles voor het goede doel

  Een flinke uitdaging, daar zijn wij wel voor te porren. Van een beklimming van een flinke berg tot het rennen van een marathon. Jezelf uitdagen en uit die comfortzone gaan doet zoveel goeds voor je lichaam en geest. Maar wat nog veel meer doet voor deze beide zaken, is niet alleen jezelf uitdagen met een doel maar dit doel ook nog eens inzetten voor een ‘hoger doel’.

  Een goed doel

  Hiermee bedoelen we de combi van een doel voor jezelf stellen en daar een goed doel aan vast koppelen. Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van mensen die meedoen aan de Alpe d’Huzes en andere charity evenementen.

  Wil jij dit ook maar dan net iets origineler? Of wil je juist je eigen doel bepalen? Bijvoorbeeld doordat je recent met een ziekte of problematiek in aanraking bent geweest en daar graag actie voor wilt ondernemen? Dat kan tegenwoordig ook. En dit hoef je niet helemaal zelf te organiseren.

  Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Jij bepaalt de uitdaging en het goede doel, de rest wordt voor jou geregeld. Van het boeken van de reis tot verblijf. Zodat jij je volledig kan focussen op het doel!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *