• Home
 •   »  Food  »  
 • Afvallen zonder dieethypes, zo doe je dat!
 • dieet

  Afvallen zonder dieethypes, zo doe je dat!

  Nu de zomer weer voor de deur staat willen we massaal strak in het zwempak. We zien online dan ook de gekste diëten en afvaltips voorbijkomen. Van detoxen tot ontslakkingskuren, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Maar wij kunnen je één ding garanderen; zo’n hype en rage ga je nooit een leven lang volhouden. Waarschijnlijk verlies je snel veel kilo’s om vervolgens weer knoerthard dit aan te komen. Kortom, doe dit niet!

  Hoe dan wel afvallen?

  De ambitie om toch wat af te vallen hoef je daarmee niet direct over boord te gooien. Er zijn namelijk manieren om dat zwembandje nog voor de zomer te verliezen, zonder dat je mee hoeft te doen aan de nieuwste hype. Hoe je dit doet? Door eerst online goed onderzoek te doen en niet meteen de eerste, de best Instagrammer te geloven. Online zijn vele reviews te vinden over het al dan niet succes van een dieet. Zo lazen wij een review afvallen met Nederland waar ervaren gebruikers aan konden geven of het een succes was.

  Het levensstijlprogramma is niet hip, hot en happening. Nee, het is juist een gedegen en grondige aanpak om een duurzaam en gezonde manier van leven te ontwikkelen. Zonder die paar kilo extra. Kortom, doe je huiswerk voordat je in de eerste de beste hype meegaat!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *