• Home
 •   »  Lifestyle  »  
 • Actief en fit thuiswerken
 • thuiswerken

  Actief en fit thuiswerken

  Thuiswerken, we doen het allemaal steeds meer. En zeg eens eerlijk; Het is ook wel erg fijn. Niet al die zeurende collega’s aan je hoofd, baas die je op de vingers kijkt én geen reistijd.

  Er zijn echter ook nadelen aan het thuiswerken, bijvoorbeeld de gezondheidsomstandigheden. Op een (goede!) werkplek is flink geïnvesteerd in de omstandigheden. Van goede bureaus tot een prima luchtklimaat. Thuis blijft dit er wel eens bij. Velen hebben wel een officiële werkkamer, maar verkiezen toch met de beentjes omhoog op de bank boven het echte bureau. Geheel begrijpelijk en voor een dagje geen probleem.

  Let een beetje op je vitaliteit

  Toch is het wel aan te raden om een beetje op je vitaliteit te letten waar het gaat om de goede werkhouding. Een stabureau heeft bijvoorbeeld vele voordelen. Maar er zijn meer tools die ervoor zorgen dat jij vitaler je werkdag doorkomt. Zo werken wij regelmatig niet op een stoel maar op een zogenaamde balanskruk. Dit klinkt enigszins zweverig, maar wanneer je het probeert ben je al snel verkocht. Het fijne is dat hij ook nog eens weinig ruimte inneemt én stylisch oogt. Tenminste als je voor een kruk van een goed merk zoals balergo gaat. De Balergo.eu – Balergo Classic Balanskruk is dan ook een dikke aanrader. En ohja, je verbrandt gedurende de werkdag ook nog eens meer calorieën op een balanskruk. Win-win situatie!

  Share on

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *